Opel Yeni SUV Modeli Frontera’yı İstanbul’da dünyaya tanıttı Opel Yeni SUV Modeli Frontera’yı İstanbul’da dünyaya tanıttı

Araç satışı sonrası hizmetlerde 2023 yılı boyunca yaklaşık 1 milyar işlem yapılırken, Türkiye'nin ve dünyanın ilk yeni nesil araç uygulaması Rabam, yılın başından bu yana toplam 21 bin kullanıcıya  3 bin 500 çözüm sundu. 7 kategoride 50’den fazla hizmet sunulan uygulamada, bu yıl araç sahipleri tarafından en çok araç yıkama ve akaryakıt hizmetleri tercih edildi. 

Rabam Görsel (1)

Türkiye’de 2023 yılı boyunca araç satışı sonrası hizmetlerinde kullanıcılar tarafından yaklaşık 1 milyar işlem yapıldı. Alınan hizmetlerin yüzde 90’ını araç yıkama ve akaryakıt alımı oluştururken, bakım, muayene, lastik değişimi ve ekspertiz, araç sahipleri tarafından tercih edilen diğer başlıca işlemler arasında yer aldı. Söz konusu hizmet pazarının yüzde 22’lik dilimini oluşturan İstanbul, yaklaşık 220 milyon işlem ile en çok hizmet alınan şehir oldu. İstanbul’da araç sahiplerine 7 farklı kategoride yeni nesil kolaylık ve avantajlar sunan araç uygulaması Rabam, 2023’ün ilk 11 ayında  21 bin kullanıcıya bakım, muayene, araç yıkama, mini hasar onarımı, ekspertiz, akaryakıt ve lastik değişimi alanlarında 50’den fazla hizmet sundu. Kurulduğu 2022 yılından bu yana kullanıcılar tarafından giderek daha çok ilgi gören uygulama kapsamında, araç yıkama ve akaryakıt başta olmak üzere bakım ve muayene çözümleri tercih edildi. 

Rabam Ceo'su Murat Günay

“Müşteri memnuniyetimiz en büyük motivasyon kaynağımız” 

2023 yılında araç sahiplerine bakım, muayene, sigorta gibi önemli tarihlerde,  toplam 16 bin hatırlatma gönderdiklerini söyleyen Rabam CEO’su Murat Günay, “Kullanıcılarımız Rabam’dan aldığı hizmetler sayesinde 4052 saat tasarruf etti. Rabam, araç sahiplerine sadece bir uygulama değil, kaynak ve zaman yönetimi için de güzel bir fırsat sunuyor. Zamanın değerini biliyoruz ve müşterilerimize hem zamandan hem de yüksek maliyetlerden tasarruf etme imkanı tanıyoruz. Bu çabalarımızın sonucunda elde ettiğimiz yüzde 98,2’lik müşteri memnuniyeti de bu konuda bize büyük bir motivasyon kaynağı oluyor. Rabam olarak, kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını daha da iyi anlamak ve onlara daha geniş kapsamlı, yenilikçi çözümler sunmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. 2024 yılında da dijitalleşmenin getirdiği olanakları en iyi şekilde kullanarak, kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya ve onlara değer katmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Rabam Görsel (2)

 “Online fiyatlandırma hizmetimizle sürpriz masrafların önüne geçiyoruz”

Yeni nesil çözümlerin yoğun ilgi görmesine yönelik açıklamalarda bulunan Murat Günay, “Araç sahiplerinin ihtiyaçlarını tek platform üzerinden; fiyatları online görüntüleyerek satın alabilecekleri bir uygulama sunuyoruz. Örneğin, muayene hizmeti alacak kullanıcılar muayene ücretini online olarak uygulamada görebiliyor, randevusunu alabiliyor ya da lastik değişimi ihtiyacı olan kullanıcı lastik değiştireceği adedi belirleyip fiyatı uygulamamız içerisinde görüntüleyebiliyor. Kullanıcılarımız farklı yerlerden fiyat teklifi almak zorunda kalmıyor. Rabam’da tüm fiyatlar online görüntülenerek, sürpriz masrafların da önüne geçiliyor. Şeffaf fiyat politikamızın yanı sıra hizmetleri de gerçek fiyatlarla kullanıcılarımızla buluşturuyoruz ve uçtan uca hizmet modelimiz ile hizmetlerimizi tamamlıyoruz” diye konuştu.  

Rabam uygulaması App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.