Mutlular Transport, Asya ile başlayarak dünyanın her yerine uzanan lojistik hizmetlerini geliştiriyor. 2016 yılında ilk Renault Trucks çekicilerini filosuna katan Mutlular, yine Renault Trucks T460 çekiciler ile araç parkını geliştiriyor. 10 araçlık yeni teslimat ile Mutlular’ın filosu, 120 araca ulaşıyor. Mutlular, yeni yatırımlarında finansal hizmetler ve servis sözleşmeleri de dahil olmak üzere Renault Trucks’ın tüm çözümlerinden faydalanıyor.

Yeni Renault Trucks çekiciler, Mutlular Transport Kurucu Ortakları Mutluhan Akan ve İsmail Akan’a Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ve Koçaslanlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Koçaslan tarafından teslim edildi. Teslimat töreninde ayrıca Renault Trucks Türkiye Bölge Satış Müdürü Arda Girgin, Koçaslanlar Otomotiv Genel Müdürü Mesut Süzer, Orhanlı Şubesi Müdürü Tayfun Karahasan ve Renault Trucks Finansal Hizmetler (RTFS) adına Ercan Bayar ile Çağrı Ayduğan katıldılar.

Mutlular Transport; İspanya’dan Türkmenistan’a, İngiltere’den Azerbaycan’a, Danimarka’dan Afganistan’a, İtalya’dan Özbekistan’a, kadar uzanan, zorlu ve uzun hatlardaki aktarmasız taşımacılık operasyonları ile ön plana  çıkıyor. Bu kadar uzun hatlarda rakipsiz olduklarını dile getiren Mutlular Transport Kurucu Ortağı Mutluhan Akan, “Asya ile Avrupa arasında ısı kontrollü taşımacılık da dahil olmak üzere, tenteli, ADR’li ve gabari dışı taşıma hizmetleri sunuyoruz.Aktarmasız gerçekleştirdiğimiz bu direkt seferler, müşterilerimize ürünlerinin güvenliği açısından büyük avantaj sağlıyor. Isı hassasiyeti olan ürünler başta olmak üzere aktarmasız taşımaların, yüksek performanslı araçlar ile zamanında teslimatı önemli. Renault Trucks çekicilerimizin verimliliğinden bu anlamda oldukça memnunuz.” diye konuştu. 

Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu'nun teslimat ile ilgili değerlendirmesi ise şöyle: “Mutlular Transport, her zaman araçlarımızın performansından memnuniyetlerini bizlerle paylaşıyor. Uzun hatları nedeniyle aracın motor gücü, performansı kadar yakıt tasarrufu da Mutlular için önemli. 460 beygir gücündeki çekicilerimiz ile hem ortalama hızlarını arttırıyorlar, hem de 2-3 puanlık yakıt tasarrufu sağlıyorlar.” 

Editör: TE Bilisim