Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD), üyeleriyle yılsonu buluşması gerçekleştirdi. Falcons Sigorta, Doruk Soğutma Sistemleri ve Sirius Yapay Zeka Çözümleri sponsorluğunda düzenlenen etkinliğe geniş katılım sağlandı. Buluşmada 2025 yılı değerlendirilirken, 2026 hedefleri ele alındı.

Gaid1-1

Otokar Atlas, Kuzey Makedonya’nın hizmetinde
Otokar Atlas, Kuzey Makedonya’nın hizmetinde
İçeriği Görüntüle

Sektörde dönüşüm ve teknoloji vurgusu

GAİD Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Değirmenci, yemekte yaptığı konuşmada sektörün önündeki fırsatlara değindi. Değirmenci, “Lojistikte artık yapay zekâ ve büyük veri olmadan rekabet etmek mümkün değil. Üyelerimizi bu dönüşüme hazırlamak en önemli görevimiz.” dedi.

Gaid3-1

Yeşil lojistik ve sürdürülebilirlik gündemde

Cavit Değirmenci, önümüzdeki dönemde yeşil lojistik ve sürdürülebilirlik alanlarının önem kazanacağını belirterek, derneğin bu konularda üyelerine rehberlik etmeye devam edeceğini ifade etti. Avrupa Birliği Yeşil Mutabakat hedefleri doğrultusunda antrepo sektörünün de bu dönüşüme ayak uydurması gerektiğinin altını çizdi.

Dayanışma mesajı

Sektördeki dayanışmanın önemine vurgu yapan Cavit Değirmenci, “Birlikte hareket ettiğimizde sesimiz daha güçlü çıkıyor. 2026’da da bu dayanışmayı sürdüreceğiz.” dedi.